Работен проект /чертежи/

  • Home
  • /
  • Service
  • /
  • Работен проект /чертежи/

Изготвяне на работен проект
Работният проект представлява второто звено от нашето проектиране.Това е частта в която детайлно ,чрез чертежи ние описваме работата по идейния прект.В него се включват няколко вида чережи спрямо визуализациите.

1. Чертежи на електро инсталация
Поради индивидуалното естество на идеиният проект,важно е всеки един електрически извод да бъде поставен на точното си място.Например не трябва контактите да бъда поставяни зад диван или легло където достъпът им е неудобен.Затова ние правим чертеж с точното разпределение на всеки един ел. извод.

2.Чертежи за ВиК инсталация
Нужно е да се знае точното място на заложения от нас ВиК извод ,за да бъде обозначен,и по време на стоително-ремонтните дейности всяка една медел да бъде поставена на точното си място ,като мивки,тоалетни чиний,душове и т.н..

3.Чертежи на детайли от гипсокартон
В много от дадените помещения се използва гипсокартон и това налага ние да изработим чертеж на детайла ,за да може строителните работници да знаят отстоянието , размера и дълбочината на всеки един елемент от гипсокартон.

4.Чертеж с план на настилките
За да може ние и вие да знаем , колко кв.м от дадената настилка ще бъдат необходими,ние изготваме чертеж в който подробно сме описали вида на настилката и количеството.Това предотвратява загубата на материал при изпълнението.

5. Чертеж на мебели
Поради индивидуалното проектиране на помещението ,ние чертаем точни и подходящи за него мебели.Поради този факт се изискват от мебелните фирми точни размери на всяка една мебел.В тези чертежи ние описваме материала от който ще бъдат изработени,механизмите които ще бъдат заложени ,и габаритни и детайлни размери на мебелите.Тези чертежи са необходими за да може изработените за вас мебели, да паснат до см.на вашето помещение за което са проектирани.

6.Оферта за изпълняване на цялостния проект
Вие ще получите от нас подробна оферта за всички включени в проекта дейности: за изработване на мебели, строително-ремонтни дейности, довършителни работи, настилки и осветление. Ваше е решението дали ще изберете да работите с нас по реализацията на проекта или сами ще потърсите други фирми изпълнители.Ако изберете да работите с нас при реализацията,ние можем да ви предложим и договорим отсъпки за всяко едно нещо по проекта.

key-shema

3_bgipskarton-chertej