За нас

Nero Design Studio


Неро студио е студио за различни интериорни решения и цялостната им реализация както в жилищните ,така и в обществените пространства.

Гордеем се с виждането и постигането на отличителни черти в интериора ,които допринасят на всеки проект уникалност.

Стремим се да създаваме интериор в който ще усещате себе си и ще се разпознавате в него.

За нас всеки клиент е и  приятел преди всичко. Знаем добре ,че всеки човек е различен с различно усещане и виждане,затова ние винаги се стремим да „уловим“ във вас най-силната ви черта,която пречупваме през нашите идеи и вашите желания и я превръщаме в уникален интериор в който не случайно се чувствате себе си.

Успехът ни се крие точно в това  : Доверие,професионализъм,уникални интериори и креативна мисъл смесена с доза психология.

Имаме специфично отношение към всеки етап на проектирането и реализирането на вашият проект.Затова се гордеем и се радваме на всеки наш проект ,когато бъде завършен и реализиран,защото виждаме удоволствието в очите на клиентите ни.

Ние сме тези които се грижим за всяка част на интериора,като проектираме и съчетаваме много и различни части като мебели,осветление,естетична линия и последователност в нея,материали ,функционалност и цветово усещане като крайният продукт е един завършен интериор вдъхващ уют,хармония,удобство,лекота и радост от пространството което сме ви проектирали.

Интересът към Неро студио и в частност неговите дизайнери е огромен, поради уникалните виждания които имаме и отношението към нашите клиенти.

nero_design_variant_2

Христо Тосков

Manager / Interior Designer

Основател на Неро дизайн студио.Завършил интериорен дизайн в Нов Български Университет.Зад неговото име стоят много създадени и реализирани проекти както в България,така и в Англия,Германия и Франция.

Yoana Doycheva

Creative Director

Георги Хубинов

Project Manager